ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА НАИМ ВО ИНТЕРВЈУ ЗА АЛСАТ ТЕЛЕВИЗИЈА ВО ПОНЕДЕЛНИК, 22. МАРТ ВО 22 ЧАСОТ

Прво телевизиско појавување на Претседателот на НАИМ, поврзано со патентот на нашиот член, иноватор Проф. Д-р Драги Рашковски.

Во интервјуто со Алсат Телевизија откриваме за нашите идни проекти, како и она што досега сме го направиле како полноправна членка на IFIA – Светската Федерација на Асоцијации на Иноватори.

Гледајте го интервјуто на 22. МАРТ (ПОНЕДЕЛНИК) во 22 ЧАСОТ на АЛСАТ ТЕЛЕВИЗИЈА.